ONZE ROOTS

Bean United is een koffie organisatie die zijn oorsprong heeft in grootschalige verbouw en handel van Afrikaanse koffiebonen. Door de jaren heen zijn de groothandel activiteiten uitgebreid naar Zuid-Amerika, Azië en nu Europa.

Werelden komen samen in onze koffie. Onze brandmeester kent vele landen en bonen. En zo ontwikkelen wij prijzen winnende mélanges. Sensationele koffie door vernuft, doorzetten en passie. Allemaal voor uw genot.

Nederlanders zijn een hardwerkend en kritisch volk. De waardering voor goede koffie is hier ongekend. Consumenten en werknemers worden bewuster en vragen om de juiste aandacht. Hier ligt een subtiele, belangrijke kans.

Leiders en management hebben de taak op zoek te gaan naar voorzieningen waar iedereen blij van wordt. Toch neemt men te vaak (indirect) dure contracten en koffie waar medewerkers totaal niet blij van worden. Dat kan de bedoeling niet zijn.

Bean United heeft jarenlange expertise in de verse bonen koffie. Toch zijn wij eerst begonnen met ons in de faciliteiten van prospects en klanten te verdiepen. Welke keus? Waarom? En waarom juist niet?

Zo ontstaat onze weergaloze service, door jarenlang de juiste vragen te blijven stellen.

Onze motivatie: Coffee Happiness!

Wij hebben een uniek aanbod die landelijk aanslaat. Wekelijks zorgen wij voor meer zakelijke vrienden.

Wij combineren nuchtere Kern Kwaliteiten met echt lekkere drankjes en… Plezier :-)