GARANTIES

Naast geweldige koffie kunt u bij ons rekenen op een zeer ervaren technische ondersteuning. Juist hier bespaart u enorm.

Wij zijn helder over uw onderhoud en helpen u mee met eenvoudige tips. Een scherpe manager ziet in dat juist hier geld-voordeel te verdienen is. Uw  personeel zal niets makkelijkers vinden dan onze onderhouds stappen. Wij kunnen dit aantonen, geen loze beloftes.

Zowel bij aanschaf als lease van onze machines houden wij een gezamenlijk belang om zo min mogelijk onderhoud te hoeven doen. U verdient dat en wij willen niet anders verdienen. Hoe?

Levenslange garantie op onze machines:

U leest het goed. Wij geloven in onze kwaliteit en nemen onze verantwoordelijkheid. Zolang u onze relatie bent heeft u geen omkijken. Onze klanten kiezen voor ons omdat ze houden van deze manier van werken. In deze markt is het blijkbaar ongekend om automatisch de beste oplossing te genieten.

Zelfde dag of binnen 48 uur een monteur aan de machine:

Wij scoren al geruime tijd 89% van onze responstijd binnen 1 dag. Heerlijk toch?

Levenslange Machine Garantie:

Revolutionair en lekker klant vriendelijk. Toch?

Smaak Garantie:

Vinden uw drinkers het nodig dat we de espressomachine opnieuw komen instellen? Geen probleem.

Géén contract plicht:

Geen onverwachte onderhoudskosten of “gezeur of het wel of niet in het contract staat”. Wij komen er samen uit, gegarandeerd.

WMF GROUP

WMF Group is een gerenommeerd oorspronkelijk producent van huishoudelijke apparatuur.

Begin jaren 60 is het bedrijf succesvol geworden met de vervaardiging van high end koffiemachines. Hiermee groeide het Duitse bedrijf van de particuliere markt door naar de Horeca.

In 2006 nam WMF Group de Zwitserse koffiemachine fabrikant M. Schaerer AG over. Vandaag de dag geniet WMF Schaerer een ijzersterke positie als bouwer van mega sterke, gebruiksvriendelijke, tijdloze koffiemachines.

Grootverbruikers hebben belang bij de consistentie en snelheid van WMF Schearer koffie apparatuur.

WMF Schaerer koffiemachines hebben het vernuft en reputatie van een Zwitsers uurwerk. De beste koffiemachine voor duurzame genieters!

Technische zekerheid zorgt voor een constante smaak beleving. Bean United heeft dit gezamenlijke belang met haar klanten. Omdat wij ons huiswerk goed doen, kunnen wij U het revolutionaire comfort bieden van Onbeperkte garantie!

WELKOM BIJ BEAN UNITED – coffee happiness!

  • 24/7 Service dienst – ook telefonisch 
  • Vaste vertrouwde hulp medewerker
  • Binnen een dag respons