Follow us on Facebook

FAQ

Ik heb maar zoveel koffiebudget en moet daar het optimale mee bereiken

Met ieder budget is er magie te bereiken, met de juiste aandacht voor onze klanten tonen wij keer op keer aan hoe dat kan.

Hoe haal ik een gemakkelijke, betaalbare maar veel betere koffie in huis?

Verse bonen koffie hoeft niet duur te zijn of onhandig. Probeer ons uit met een Proef Plaatsing.

Kan onze koffie nou echt niet beter tegen een betaalbaar bedrag?

Echte verse koffie betaalt zich terug. Op diverse manieren. Probeer het en zie wat wij al jaren ervaren na een Proef Plaatsing.

Wat voor espresso machines gebruiken jullie?

WMF Group is een gerenommeerd oorspronkelijk producent van huishoudelijke apparatuur.

Begin jaren 60 is het bedrijf succesvol geworden met de vervaardiging van high end koffiemachines. Hiermee groeide het Duitse bedrijf van de particuliere markt door naar de Horeca.
In 2006 nam WMF Group de Zwitserse koffiemachine fabrikant M. Schaerer AG over. Vandaag de dag geniet WMF Schaerer een ijzersterke positie als bouwer van mega sterke, gebruiksvriendelijke, tijdloze koffiemachines.

Grootverbruikers hebben belang bij de consistentie en snelheid van WMF Schearer koffie apparatuur

WMF Schaerer koffiemachines hebben het vernuft en reputatie van een Zwitsers uurwerk. De beste koffiemachine voor duurzame genieters!

Technische zekerheid zorgt voor een constante smaak beleving. Bean United heeft dit gezamenlijke belang met haar klanten. Omdat wij ons huiswerk goed doen, kunnen wij U het revolutionaire comfort bieden van Onbeperkte garantie!

Geen onverwachte onderhoudskosten of “gezeik of het wel of niet in het contract staat”. Wij komen er samen uit, gegarandeerd.

Mijn organisatie staat als een huis maar waar zitten er nog slimme details?

Bedrijven en organisaties investeren in allerlei handige werk infrastructuur. “De brandstof” koffie is zo een beetje de slimste investering die u kunt doen.

Wij zetten ons al jaren goed in. Wij verdienen op zijn minst (echte) verse bonen koffie

Dit spreekt voor zich toch? Prestaties vragen aandacht voor uw menselijk kapitaal.

Ik wil iets speciaals om mensen terug te laten komen voor een smile

Zoveel word eraan gedaan om de juiste sfeer te creeeren voor prospects, klanten en medewerkers. Een klasse product, dienst of omgeving vraagt om een goede kop koffie erbij. Een mooie gelegenheid of expertise rijmt beter als u iets speciaals erbij drinkt. Toch?

Wij hebben een koffie-extract machine nu, waarom iets anders?

Er zijn goede argumenten voor een koffie extract machine. Maar heeft u zich wel eens recent verdiept in de voordelen van verse bonen? Onze technologie en innovatie met verse bonen zorgt voor vele blije gezichten. Daag u zelf uit. Gun u zelf die kans met een Bean United Proef Plaatsing. Laat het ons vrijblijvend aan u tonen.